Společnost ASAP Launcher: Nejlepší launcher Android z roku 2016?

Launchers Android třetích stran jsou jádrem přizpůsobení systému Android. Pokud jste si prohlédli jakýkoli typ našich personalizačních článků, měli byste přesně pochopit, jak moc se nám líbí odpalovače třetích stran. Pokud se vám nelíbí, můžete vyzkoušet jiný spouštěč, to je kouzlo Androidu – nemusíte s jedním zůstat, pokud to nechcete.

I když si nemůžu představit, že využívám něco jiného než akční launcher 3, náš editor žije i zemře od Nova Launcher. Snažím se uvést, že odpalovače třetích stran jsou neuvěřitelnou metodou, jak poskytnout společnosti Android celkový člověk a v obchodě Google Play je není nedostatek. Udržování toho říká, že ve městě je nový odpalovač s možností, že je jedním z nejlepších, nazývá se „ASAP Launcher“. Už věřím, že je to nejlepší launcher, jaký jsem viděl tento rok. Co je na tom tak úžasné? Pojďme objevit.

Za prvé, ASAP není nic jako váš konvenční launcher – nemá ani zásuvku aplikací, ani žádný typ obrazovek domu. I když je to extrémně jednoduché, odstraňuje to cokoli, co může přijít mezi vámi i vašimi aplikacemi, trvá dlouho, než se využije na jeho individuální rozhraní. Například místo konvenční zásuvky aplikací získáte akční launcher 3 jako QuickDrawer.

Místo domácích obrazovek získáte 4 užitečné karty – 2 na každé straně primární obrazovky. Tyto karty usnadňují získání přístupu k věcem, jako je počasí, kontakty, kalendář a seznam úkolů. Má doku, který se skládá z 5 aplikací.

Po přejetí doku odhaluje 2 mnohem více řádků; sestává z 10 z vašich mnoha využitých aplikací. Přepnutím z nejlepšího okraje získáte další „vrstvu“, kterou lze použít k přepínání rychlého nastavení, jako je jas, Wi-Fi, baterka, auto-rotaci, režim letadla atd., Která se shrnuje ASAP. Je to rychlé, bez nepořádku a také je to něco jiného, ​​než k čemu jsme využili. Modifikace, jako je tato, je vždy vítána.

Jedna věc, kterou bych chtěl zdůraznit, je, že pokud jste uživatelem akčního spouštěče 3, uvidíte zde některé podobnosti. Kromě QuickDrawer to také vyzařuje Quicktheme všude. Neřeknu to, že je to špatná věc, opravdu jsem se cítil trochu pohodlně, když jsem to poprvé vyzkoušel.

S upgradem prostřednictvím IAP můžete odemknout některé funkce, jako je totální správa přes barvy, ikonové balení atd. Se všemi těmito funkcemi a neuvěřitelným uživatelským rozhraním, opravdu věřím, že je to nejlepší spouštěč roku 2016. Takže, pokračujte také do toho také Jak to zkontrolujte, pokud chcete vyzkoušet něco úžasného a jiného.

[GooglePlay url = ””/]

Leave a Reply

Your email address will not be published.