2019 iPod Touch 7 vs IPod Touch 6: Co se změnilo? [Porovnání]

Nyní si již musíte uvědomit, že Apple konečně aktualizoval svůj stárnoucí hardware iPod Touch zavedením přenosný přenosné přenosný přehrávač dotykové obrazovky sedmé generace.

Externí estetika zařízení může být stejná jako předchozí generace, ale co přesně se stalo zlepšeno a proč vám musí být záleží? Pojďme se podívat na toto nové zařízení.

Za prvé, Apple vylepšil jednu klíčovou součást iPod Touch: interní procesor. Je ohromující věřit, ale IPod Touch šesté generace byl ve skutečnosti představen veřejnosti před čtyřmi lety v roce 2015.

S tímto vydáním Apple narazil na interní, aby zahrnoval svůj senzační čip Fusion A10, což není úplně vrchol jeho technologie čipu, který lze nalézt v současných modelech iPhone, ale je to dost dobré pro dvounásobné zlepšení rychlosti nad Starší hardware. Srovnání musí také vykazovat 3krát rychlejší grafiku než model 2015.

Služba založená na Cupertinu se také snažila zajistit, aby iPod Touch učinil další krok, pokud jde o výkonné zařízení připravené pro moderní svět. S ohledem na to Apple odhalil dva klíčové funkce, které způsobí rozdíl pro majitele iPod Touch, kteří investují do tohoto hardwaru.

V první řadě zde hraje úžasná a relativně nová skupina skupinových facetime, která umožňuje až 32 lidem připojit se k jedinému volání FaceTime přes zvuk nebo video. Apple má také svět rozšířené reality iPod Touch tím, že do zařízení vloží schopnosti Arkitu. Pro koncového uživatele to jednoduše naznačuje, že všechny ty úžasné aplikace a hry, které jsou vytvořeny pomocí Apple Arkit Framework, budou snadno dostupné a použitelné na iPod Touch sedmé generace.

Samozřejmě s přidanou funkcí, jako je ARKIT, a očekáváním, že majitelé si stáhnou mnohem více her a aplikací, také přichází také uvědomit si, že je potřeba další úložná kapacita. Za tímto účelem Apple také použila vydání sedmé generace k zavedení zcela nové možnosti úložiště 256 GB pro iPod Touch.

IPod Touch Apple šesté generace lze snadno klasifikovat jako jedno zařízení, které společnosti nesmírně dobře sloužilo. Nyní je na čase, aby stál stranou, odešel do důchodu a udělal cestu pro nový hardware sedmé generace, aby iPod vzal do moderního světa!

Můžete také chtít vyzkoušet:

Stahování: iOS 12.3.1 Odkazy na IPSW, OTA Update Out, Zde jsou poznámky ChangeLog a vydání

Stáhnout: iOS 12.3 Beta 3 odkazy IPSW, OTA Aktualizace nyní

iOS 12 / 12.1.2 iPhone XS Max Aktualizace útěku z vězení, kterou dodává vývojář UNC0ver Lead Developer

Stav útěku z vězení iOS 12.2: Zde je to, co potřebujete vědět

Útěk z vězení iOS 12 / 12.1.2 / 12.1.2 Beta 3 s UNC0Ver a nainstalovat Cydia, tady je, jak [tutoriál]

Jak snížit iOS 12.2 na iOS 12.1.4 na iPhone nebo iPad

Můžete nás sledovat na Twitteru nebo Instagramu a dokonce i na naší stránce Facebook se informovat o všech aktuálních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published.