2018 iPhone X Plus a 6,1-palcový iPhone Renders zasáhl web

Všechny přednášky minulý týden byly o WWDC i o softwarové aplikaci, kterou Apple poprvé předváděl, avšak zájem je nyní nyní zájem Začne se obracet na hardware, na kterém bude spuštěna všechna tato softwarová aplikace. Na vrcholu seznamu je sbírka iPhone v roce 2018, které budou odhaleny za několik krátkých měsíců.

I když již máme hory pověstí, které naznačují, že v září nemůžeme očekávat, že ne jeden, nikoli dva nové iPhone, jeden z nich bude okamžitě známý každému, kdo viděl iPhone X, protože se jedná o aktualizovanou verzi modelu 2017.

Tam, kde se věci stanou mnohem fascinující, budou další dva telefony. Jeden bude nová levná verze iPhone X s obrazovkou 6,1 palce, zatímco větší, nazývaná iPhone X Plus, bude vyhodnotit 6,5 palce.

Jak tedy budou tyto dva telefony vypadat? Určitě nechápeme jistě, ale to nás nezabrání v slintání nad posledními obrázky páru, tentokrát kolem sdílených společností OnLeaks.

Při pohledu na dva telefony uvedené v těchto nových vykreslováních iPhone X Plus, pokud se to určitě nazývá, může vypadat stejně jako to, co zde vidíme. Avšak bohužel, přesně takto nelze uvést ohledně této nabídky 6,1 palce.

Říká se, že tento design využil spíše LCD obrazovky než OLED obrazovku využívanou v mnohem dražších návrzích Aple po poměrně dlouhou dobu, i když nejnovější zprávy o panelech OLED pro všechny tři modely. To bude znamenat, že jeho výstup nejen nevypadá tak dynamicky, jak to funguje v těchto vykreslováních, ale významně to bude pravděpodobně vyžadovat nějaký druh brady v nákupu do domova veškerý mechanický podvod, který je potřebný k tomu, aby byla obrazovka fungování.

S analytikem Ming-Chi Kuo předpovídá, že 6,1palcový iPhone bude náklady výrazně méně než zbytek sestavy iPhone 2018, pak je velmi pravděpodobné, že Apple bude chtít odlišit od svých protějšků vyššího konce, což by ještě více naznačovalo, že můžeme, že můžeme Očekávejte jemné rozdíly ve stylu mezi ním a další iPhone zavedené letos.

(Zdroj: MySmartPrice, @onleaks [Twitter])

Rovněž byste mohli rádi prohlédnout:

Útěk z vězení iOS 11.3.1 S Electra Update Publikovat vydání Ian Beer’s Exploit

100+ iOS 12 skrytých funkcí pro iPhone i iPad [spuštěný seznam]

Stáhněte si data konfigurace iOS 12 Beta OTA bez účtu návrháře

Stáhněte si iOS 12 beta 1 odkazy IPSW a nastavení na iPhone X, 8, 7, plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [tutoriál]

iOS 12 beta 1 stáhnout odkazy IPSW, aktualizace OTA pro iPhone i iPad

Poznámky k vydání iOS 12 Beta 1, úpravy a pochopené problémy podle Apple

Jak snížit iOS 12 beta na iOS 11.4 [tutoriál]

Můžete nás dodržovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple i web.

Leave a Reply

Your email address will not be published.