2018 IPad Pro CASE Únik úniku ukazuje inteligentní konektor v orientaci na výšku

Předchozí zpráva, která je nyní zálohována únikem údajného nového případu iPadu, naznačuje, že Apple by mohl plánovat přesun pozice inteligentního konektoru Na nadcházejícím iPad Pro Refresh. V komunitě je již mnoho úniků, které potvrzují toto tvrzení, ale pouze čas ukáže, zda je to skutečně přesné.

Tento nejnovější únik přichází ve formě prototypového případu, který je údajně pro nadcházející iPad Pro a zdá se, že je založen na návrzích CAD, které do veřejné domény proniklo chvíli zpět.

Je náročné zjistit, zda tyto návrhy CAD byly přesné a z oficiálního zdroje, ale zdá se, že clona inteligentního konektoru v únikovém případě ukazuje otvor, který je přesně stejná velikost, jakou je ukázáno na návrzích CAD a který je umístěn v přesně stejném umístění. Fotografie případu byly zpočátku unikány Slashleaks.

Informace na toto téma původně tvrdily, že Apple bude přesouvat umístění inteligentního konektoru kvůli integraci ID obličeje na zařízení, která by podporovala pouze orientaci na portrét. Lidé okamžitě skočili na toto tvrzení a navrhli, že to nebylo neuvěřitelně logické a že neexistuje způsob, jak by Apple uvolnil špičkový, drahý a prémiový iPad Pro model omezený na portrétní režim pro ID obličeje. Obzvláště když uživatelé profesionálů běžně používají aplikace v režimu krajiny s připojenou klávesnicí a rozdělením v provozu.

Bude neuvěřitelně zajímavé sledovat, jak se Apple obejde výzvou povolit inteligentní konektor na zařízení a podporovat jak krajinu, tak pro portrétní orientaci pro příslušenství, které využívají inteligentní konektor.

Je možné, že Apple uvedl nový iPad na trh se dvěma inteligentními konektory na místě – jeden na podporu portrétu a druhou pro podporu krajiny – to se však nezdá velmi „Apple“ a posouvá to výrobní náklady na zařízení nahoru vyšší, což je pravděpodobně cena, která by byla tlačena ke spotřebiteli. To se nezdá být nejlogičtějším přemístěním pro jakoukoli dotčenou stranu.

Právě teď je to někdo hádat, co se stane, a my budeme muset počkat, až se předskočíme na jakékoli pevné závěry.

(Zdroj: Slashleaks)

Můžete také chtít vyzkoušet:

Stáhněte si iOS 12 Beta 10 IPSW, public beta 8 OTA Update

Útěk z vězení iOS 11.4.1 / 11.3.1: iOS 12 Beta 9. září je kompatibilní s firmwarem podporovaného Electra Jailbreak

Stahování: Android 9 Pie Factory Images, OTA pro pixel, Essential Phone vydán

Stáhněte si iOS 11.4.1 Konečné odkazy na IPSW, aktualizace OTA pro iPhone a iPad

Stáhněte si soubor profilu konfigurace iOS 12 beta 10 bez účtu vývojáře

Stáhněte si iOS 12 beta 10 odkazů na IPSW a nainstalujte na iPhone X, 8, 7, plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [tutoriál]

Můžete nás sledovat na Twitteru, přidat nás do svého kruhu na Google+ nebo se vám líbí naše stránka na Facebooku, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published.