2016 MacBook Pro With Flexgate Oblop Problém Získá bezplatný program opravy od společnosti Apple

Uncategorized

, pokud jste hrdým majitelem MacBook Pro 2016, který má vadný podsvícení, máte štěstí. Společnost Apple včera představila nový program podsvícení, který vám pomůže tento problém vyřešit.

Novým programem společnosti Apple je pomoci „extrémně malému procentu“ 13palcových obrazovek MacBook Pro v roce 2016, které vykazovaly vertikální pruh jasných oblastí směrem k spodní části obrazovky.

Někteří také prostě přestanou fungovat úplně úplně, stejně jako to se zdá, že váš MacBook Pro, Apple opraví práci, pokud byl nabídnut od října 2016 a únorem 2018. Nemusíte platit penny.

Chcete -li určit návrh počítače a zjistit, zda je pro tento program způsobilý, vyberte nabídku Apple () o tomto Mac. Způsobilé návrhy jsou uvedeny níže.

MacBook Pro (13-palcový, 2016, Čtyři porty Thunderbolt 3)
MacBook Pro (13-palcový, 2016, dva Thunderbolt 3 Ports)

Pokud máte notebook, který je mimo tyto dva produkty nebo rozsahy datu, máte bohužel štěstí. Všichni ostatní mohou vzít svůj počítač do obchodu Apple nebo Apple Apple a také vypustit práci. Nový program bude probíhat čtyři roky po prvním maloobchodním prodeji systému nebo dvou let od 21. května 2019, podle toho, co je nejdelší.

MacRumors, poznamenává, že pracovní dokumenty o opravě interiéru uvádějí, že majitelé mohou stále získat opravy, i když jejich obrazovka ukazuje náznaky poškození.

Podle různých roztržení těchto konkrétních počítačů se zdá, že problém je flex kabel, který spojuje obrazovku s logickou deskou. Tento kabel se rozbije až příliš-a vyvolává problémy, které jednotlivci hlásí od doby, kdy se počítač prodal v prodeji.

Chcete -li zjistit více o tomto programu opravné práce, přejděte na odkaz zde.

Rovněž byste mohli rádi prohlédnout:

Stáhněte si iOS 12.2 konečné odkazy na IPSW a aktualizaci OTA pro iPhone i iPad

Stáhnout: iOS 12.3 Beta 3 odkazy IPSW, OTA Aktualizace nyní

iOS 12 / 12.1.2 iPhone XS Max Aktualizace útěku z vězení poskytnutá společností UNC0ver Lead Developer

Stav útěku z vězení iOS 12.2: Zde je to, co požadujete vědět

Útěk z vězení iOS 12 / 12.1.2 / 12.1.2 Beta 3 s UNC0ver a také nastavit Cydia, zde je přesně to, jak [tutoriál]

Jak snížit iOS 12.2 na iOS 12.1.4 na iPhone nebo iPad

Můžete nás dodržovat na Twitteru nebo Instagramu a dokonce i na naší stránce Facebook se informovat o všech nejnovějších od Microsoft, Google, Apple a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published.