Přidejte přizpůsobené animované bootovací loga na iPhone, JailBroken s GreenPois0N

Uncategorized

, řekli jsme vám vše o přidání animovaných bootových log do vašeho zařízení iOS dříve, a aplikace, která způsobuje, že se veškerá magie stane, je nyní k dispozici na Cydia.

Chcete -li nainstalovat vlastní přizpůsobené logo pro přizpůsobení, budete určitě muset útěk z vězení IDEVICE. Odtud budete chtít vystřelit Cydia a hledat „Apple Boot Logo“. Dále nainstalujte „Animate“ a jste na cestě k nějaké animované dobrotě.

Nyní potřebujete některá témata, která najdete vyhledáváním Cydia pro „bootlogo“ a nainstalujte si, jakákoli témata vás berou fantazii.

Jakmile je to všechno, co se děje, jedná se pouze o vypálení nastavení. App a výběr, které téma chcete použít z nové nabídky Bootlogo.

Chcete -li jej nainstalovat, budete samozřejmě muset mít věznici iPhone nebo iPod Touch. Sledujte našeho průvodce krok za krokem zveřejněným zde a útěk z vězení váš iPhone, iPad nebo iPod Touch s Redsn0W na iOS 4.2.1 (nebo bez Greenpois0N RC5), nebo s limera1n na iOS 4.1 nebo s PWNagetoolem na iOS 4.3, pokud tomu tak není již.

Logo Apple Boot Logo (aka animate) je k dispozici na Cydia zcela zdarma.

Podívejte se na naši galerii aplikací pro iPhone a galerii aplikací pro iPad a prozkoumejte mnohem více aplikací pro váš iPhone, iPad a iPod Touch.

Díky Stu de-Lube za tip!

Můžete nás sledovat na Twitteru nebo se připojit k naší Facebook Fanpage, abyste se informovali o všech posledních od společnosti Microsoft, Google a Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published.